У Києві пройшов традиційний РМ-форум

21˗22 листопада в Києві пройшов РМ˗форум, що давно став міжнародною подією. Цей форум об'єднує проектних менеджерів України, країн СНД та Європи, а також представників багатьох відомих компаній. «Конзьюмер Експрес» так само брав участь у цьому форумі.

Компанія «Конзьюмер Експрес» розцінює участь у РМ-форумі як важливу подію в області вдосконалення навичок управління проектами і розвитку компетенції співробітників. Участь у такому представницькому форумі дозволяє познайомитися з досвідом колег, який може допомогти знайти рішення для своїх проблемних ситуацій, дізнатися, чим живуть РМ-и інших підприємств, позначити для себе перспективні завдання і відкрити нові цілі для свого розвитку.

Український форум проектного менеджменту — єдиний захід, який збирає фахівців-практиків своєї сфери. Теми доповідей — це кейси реалізованих проектів, досвід вирішення проблем в системі управління проектами в своїх компаніях, навчання і розвиток професійних якостей проектних менеджерів та учасників проектних команд.